Jag har utökat min roliga-historier-repertoar

Några roliga historier jag lärde mig igår kväll:

Vet du vid vilken ålder finska kvinnor är som bäst? Sug-å-sex (26)

Det var en gång tre kvinnor som hittade en lampa med en ande i. Den första kvinnan gnuggade lampan och fick en önskning. Hon önskade sig att bli smartare. Och SVIBBEDISVABB så blev hon tio gånger smartare. Den andra kvinnan gnuggade lampan och fick också en önskning. Och ni vet hur kvinnor är. Hon önskade sig att bli smartare än den första kvinnan. Och SVIBBEDISVABB så blev hon tusen gånger smartare. Den tredje kvinnan gnuggade lampan och hon fick en önskning hon med. Hon önskade sig att bli smartare än de två första kvinnorna. Och SVIBBEDISVABB så blev hon en MAN.

Vet ni hur man vet att en blondin har haft en rolig kväll? Jo, när hon kastar trosorna mot väggen så fastnar de.

Hö hö hö hö hö

Fan vilka fyndiga grannar vi har. Vet ni hur man vet att våra grannar har haft en rolig kväll? Jo om man kastar dem mot en vägg så stannar de och går aldrig hem. Hö hö hö.

Explore posts in the same categories: Majaliv

9 kommentarer på “Jag har utökat min roliga-historier-repertoar”

 1. ÄnnaBanäna Says:

  Hahahaha fy fan va’ du är rolig!!! 🙂

  FLYTTA! Alternativt bygg en ringmur runt huset!

  Känner ruggigt väl igen. Sambon o jag sålde huset förra året efter att i flera år bott på landet i något som vi kallade för banjoträsket.

  Vid den årliga kräftskivan kom grannen fram (sådär mysigt slirig av grogg i plastmugg) och kläckte komplimangen ”tjenare Anna, fan va rynkig du blivit i ansiktet. Har det blivit rynkigare där nere också, hö hö hö”

  Händer bara i banjoland.

 2. Tinselflickan Says:

  Oh good lord. Jisses vad jobbigt. Vilka människor!

 3. Isidor Says:

  Skjut dem. De hotar faktiskt vargbeståndet.

  Allvarligt: Det är något oerhört tragiskt och obildat och primitivt över människor som Berättar Roliga Historier, och något ännu mer tragiskt över de som lyssnar och skrattar och tycker att den som lyckats lära sig flest utantill är roligast.

  Fy helvete vad jag lider med dig! Kom hit. Det finns ett hus som står tomt några veckor i juli hos oss, som du får låna!

 4. Tudorienne Says:

  Näe Maja nu måste jag ryta ifrån. UMGÅS INTE med sådana människor! Det leder inte till något gott.

 5. Helena Says:

  Alla mina fördomar om glesbygdsmän blev just bekräftade! Och så undrar dom varför kvinnor flyttar ut 😉
  Bor i Göteborg och här är ju som bekant ordvitsarnas mecka, ju ”dåligare” desto bättre. Köpt busskort för ett tag sen av en ”go’ gubbe” och när han sa vad det kostade la han till ”de e så lågt pris att en måste huka sej när en säger det”. På bred göttebosska.

 6. ullebengtsson Says:

  Jag får ångest av att höra det där. Tänker på Bill, hinner du nödslakta idioterna innan hon växer upp och behöver få sin kön hånat och dessutom få veta att hon är tråkig om hon inte skrattar?

 7. Ansco Says:

  Hualigen, jag får rysningar. Jag skulle vägra umgänge med dem när sprit är inblandat hur tråkig jag än skulle framstå. Hellre trist än patetisk…

 8. storkenflyger Says:

  Tänk den här typen av folk finns överallt. I koja som slott. I obygd och storstan. SUCK!

 9. Isidor Says:

  … och man kommer inte undan dem, för ångesten av att sitta hemma själv, när ens respektive partajar med dem, och man vet att alla kommenterar vilken tråkröv man är, är ungefär lika djävlig som att vara där och höra skiten.

  Mitt tips: Ge dem varsin motorcykel när de är rejält packade, och säg att de inte våga tävla till lagom avlägsen stad, säg, en halv tank bort.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: