Rapport från Superwoman

Brukar det vara så här på hösten? Att man inte hinner tänka?

Förra arbetsveckan var jag på resa fyra dagar av fem möjliga. När jag anlände hemmet sen fredag eftermiddag kastade jag mig ut i den vanliga verkligheten för att A. inköpa Harry-Potterliknande förvaringsmöbel (dvs byrå att göra om) och B. omforma Ikeas Kura-miniloftsäng till Harry-Potterliknande sängmöbel. Därefter inhandlade jag en alldeles fantastisk begagnad Harry-Potterliknande kista i mörkt trä och dekorplastade sängen à la stenmur. Det var knappt så jag hann se Skavlan ens.

Resten av helgen storstädade jag barnrum, vinterförvarade utemöbler och tömde blomkrukor. Jag är nu fullkomligt utsliten och inte alls redo för arbetsvecka samt innehavare av en röd liten (Harry-Potterliknande?)ryamatta som jag köpte på lunchen och ska forsla hem på cykel. Jag är också väldigt väldigt lycklig och ganska förväntansfull över vad Hermione, a.k.a. Bill kommer att tycka om sitt nya rum.

Annonser
Explore posts in the same categories: Mammaliv

3 kommentarer på “Rapport från Superwoman”

  1. Ingela Says:

    Ja, jag tror faktiskt att det brukar vara så! Dels är det så för mig nu och dels vill jag minnas att du brukar skriva om den känslan på hösten och jag känna igen den 🙂

  2. Micaela Says:

    Åh, så ljuvligt rummet låter! Skulle gärna se rummet, men än mer intresserad är jag av att få höra vilka reaktioner rummet får!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: