I denna ljuva midsommarfeeling

Vad jag älskar, älskar, älskar att inte gå från jobbet inför en storhelg och förvänta mig att någonting ska rasa ihop. Aldrig glömmer jag känslan från 2010. Jag minns solen över gatstenar, inköp av jordgubbar utanför ICA och en bubbelgumsrosa hoodie som jag hade tänkt köpa som tröst men som var slut i min storlek. Jag minns den molande ångesten.

Jag sitter sist kvar på kontoret och panikjobbar. Stressigt. Men denna morgon fick jag en ny toastol och en ny kran installerad i mitt sunkradhus. Denna morgon kom Arne nerknallande från övervåning och drack kaffe med mig och rörkrökaren. Denna morgon hämtade morfar mina barn och de skulle ha badkläder med sig. Lunchen åt jag med Arne. Och jag har inte handlat ett skvatt annat än en rosévinsbox, jag hoppas att det finns jordgubbar kvar på någon affär. Om inte – vem bryr sig. Frysen är ändå full med rester från Bills födelsedagskalas.

Vi ska cykla till ett midsommarfirande och sedan grilla lite hemma hos mig. Hela gänget. Skit i blomsterkransar och midsommarstång. Jag kommer att få pussas, krama mina barn och smutta rosé.

Annonser
Explore posts in the same categories: Majaliv, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: