Festfest…

Ska jag säga vilken sorts fest jag trängtar mig blå efter att få gå på? Jo den sortens fest där man är bjuden med sin respektive och där det är så mycket folk att man kan tillbringa hel kvällen ifrån varandra och ha kul på respektive håll och bara tanka närhet och lite flirt ibland. Den sortens fest där man inte sitter pall någonstans hela kvällen, utan den sortens fest då man rör på sig och umgås i skiftande konstellationer. Den sortens fest då man får klä upp sig eller ut sig. Gärna den sortens fest som innebär att man så småningom kommer att dansa också, men jag vet att det är överkurs.

Det är fyra år sedan jag sist var bjuden på en sådan fest och då hade jag inte det minsta kul eftersom jag var där som singel och avlägsen bekant och alla andra  hade någon. Hela den festen gick åt till att inte verka ensam. För övrigt har jag inte varit bjuden på någon sorts fest alls de senaste fyra åren faktiskt. Om man undantar sådant man gör i jobbet, men sådant räknas inte.

Jo, jag skulle ju kunna ordna själv. Jag borde ordna själv. Det händer att jag leker med tanken på en inflyttningsfest så här efter ett antal år i huset. Det händer att jag leker med tanken på gamla vänner och nya vänner. Det händer att jag leker med tanken på födelsedagsfest. Men jag vågar inte. Bränd av den där födelsedagen då ingen kom. Tänk om man ordnar fest och ingen kommer.

 

Explore posts in the same categories: Majaliv, Uncategorized

4 kommentarer på “Festfest…”

  1. ankaspringer Says:

    Å, vännen. Jag tänker att du skulle kunna ha en fantastisk fest i ditt fina hus, med välkomstdrink på bron och kaffe på altanen.

    Jag har inte heller haft inflyttningsfest. Inte heller har jag haft ”tack alla ni som hjälpte mig att flytta”-bjudning. Men jag var på just en sån fest som du beskriver i vårvintras. Första festen där jag hade med mig min snubbe som ”officiell”. Det var så vansinnigt trevligt att stå där med honom och alla gamla grannar och…ja, faktiskt visa upp att kolla, jag gjorde om och gjorde rätt. Må du också bjudas på en sådan snarast!

  2. suziluz Says:

    Vill du gå på guldbaggegalan i vinter? Jag kan fixa det. Det är fest med extra allt det där du vill ha.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: